Γκάφα που θα μνημονεύεται για καιρό και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται viral είδαμε στην αναμέτρηση Βοϊβοντίνα-Ραντνίτσκι για το σερβικό πρωτάθλημα.
Στο 59’ και με το σκορ στο 1-1, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδωσε με το πόδι πάσα στον συμπαίκτη του, Σιντ Κόρατς. Εκείνος, ωστόσο, θεωρώντας πως του παραχώρησε το ελεύθερο, έπιασε την μπάλα για να την τοποθετήσει και να κάνει ένα γέμισμα. Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να τιμωρήσει το ολέθριο λάθος καταλογίζοντας πέναλτι, χάρη στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν.
Το παιχνίδι είχε και άλλες συγκινήσεις καθώς οι γηπεδούχοι με γκολ στο 87’ και στο 90’ έκαναν την ανατροπή, αλλά στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκαν για το τελικό 3-3.
Στις 10:30 στην Αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η ΚΟΠ πραγματοποίησε την κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, γνωστό πλέον ως Cyprus League by Stoiximan, για την περίοδο 2025-2026!
Σπάνια τιμωρία από την UEFA, τίθεται εκτός Ευρώπης ομάδα από το Μαυροβούνιο για 10 χρόνια, για χειραγώγηση αγώνων, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Τρομερή ανατροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Γουίλ Ράιτ, με τον υψηλόσωμο σέντερ φορ της Σάλφορντ να πλησιάζει τελικά στην Άρσεναλ, και όχι στη Λίβερπουλ! Οι «κανονιέρηδες» δίνουν πολύ περισσότερα χρήματα, ο παίκτης είναι ανοιχτός σε αμφότερα ενδεχόμενα.
Όσο ψάχνεται για την περίπτωση του Αλεξάντερ Ίσακ, η Λίβερπουλ έχει στα υπ'όψιν της και την περίπτωση του Ούγκο Εκιτικέ για την κορυφή της επίθεσής της, κάνοντας ήδη μάλιστα την πρώτη της κρούση για τον Γάλλο.