H 11άδα του ΑΠΟΕΛ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπέλετς, Ντβάλι, Τεχέρα, Ελ Αραμπί, Σούσιτς, Πίζι, Τσεμπάκ, Κόρμπου, Λαΐφης, Σαρφό, Ντονγκαλά.
Στον πάγκο οι Περέιρα, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Μαρκίνιος, Μπα, Μαϊόλι, Αμπάνια, Σατσιάς, Κιντιγιά, Ντράζιτς, Καττιρτζής, Κοσταντίνοφ.
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 22:00
Μπορεί να έβαλε τέσσερα ο ΑΠΟΕΛ και να πέτυχε άλλη μια ευρεία νίκη όμως ο Πάμπλο Γκαρσία τα έψαλλε στους παίκτες του μέσω των δηλώσεων του μετά το ματς με την Αραδίππου.
03/10 @ 20:01
Δυναμικό παρών από τους ΑΠΟΕΛίστες στο Παπαδόπουλος για τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
03/10 @ 19:37
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ζει τα ματς του ΑΠΟΕΛ ο συγκεκριμένος οπαδός.
03/10 @ 21:31
Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας Αραδίππου, Μαρίνος Σατσιάς μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική.
03/10 @ 21:02
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία μετά τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.
03/10 @ 18:47
Τοποθετήθηκε για το θέμα των επενδυτών της F* Sports πριν την έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
BEST OF THEMASPORTS