Όντας δεδομένη εδώ και μέρες, η μετακόμιση του Αυγουστή στην εθνική ομάδα, το όνομα του διαδόχου του περιμένουμε να ανακοινώσει η διοίκηση της Καρμιώτισσας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χθες νωρίς το απόγευμα, ήρθε το «φιρμάνι» για την πρόσληψη του Σίμου Ταραπουλούζη στην θέση του τεχνικού διευθυντή.
Επιστρέφει στις… ρίζες του (κατά κάποιο τρόπο) ο «Τάρα», με δεδομένο ότι αναγιώθηκε στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, σε πολύ κοντινή απόσταση από την… φυσική έδρα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών.
Ενδεχομένως ο Ταραπουλούζης, να ρωτηθεί από το… νέο εργοδότη του, τον Σταύρο Δημοσθένους, για την επιλογή που θα γίνει στο κεφάλαιο διαδοχής του «Κάττου».
Όπως γράψαμε χθες, πέραν απο την υποψηφιότητα Γαρπόζη, ο πρόεδρος της "Καρμιό", φέρεται να είπε σε συνεργάτες του, ότι εξετάζει και περίπτωση προπονητή απο την αλλοδαπή.
Π.Χ.
Ο Μάριους Στεπίνσκι ήταν απών από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Ομόνοιας στην Πολωνία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 16:56
Ανακοινώθηκε επίσημα απ' την Γκέντεμποργκ ο Σαϊντού Αλιούμ.
01/07 @ 18:00
Οι ΑΕΛίστες είναι στα καλύτερα τους το φετινό καλοκαίρι.
01/07 @ 10:17
Στην Ανόρθωση άλλα είναι τα θέματα που κυριαρχούν αυτή την εποχή, ειδικά αυτό που αφορά την τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης να σπάσει προσωρινά το εμπάργκο μετεγγραφών.
01/07 @ 08:13
Έγινε λίγο σίριαλ, ποιος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Αθηνή στην προεδρία του σωματείου. Τελικά, με δυο χρόνια καθυστέρηση, ο γιατρός Κωνσταντίνος Ρούσος, αποφάσισε να ηγηθεί του ΔΣ…
01/07 @ 07:55
«Ότι χρειάζεσται θα είμαστε δίπλα σας» ήταν το καταληκτικό μήνυμα του Χάρη Λοιζίδη, όταν πήρε τον λόγο στην ψεσινή συνέλευση του συνδέσμου διαιτητών.
01/07 @ 07:39
Εδώ και δέκα μέρες το παλεύουν οι διοικούντες την Ανόρθωση, να σπάσουν προσωρινά το εμπάργκο, ούτως ώστε να εγγράψουν τους καινούργιους παίχτες και να αποφύγουν μεγαλύτερες περιπέτειες.
BEST OF THEMASPORTS