Ασταμάτητη η Αϊντχόφεν, έκανε το 6/6 και συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο!

Ασταμάτητη η Αϊντχόφεν, έκανε το 6/6 και συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο!

Ούτε η Φορτούνα Σιτάρντ κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από την φοβερή και τρομερή Αϊντχόφεν που νίκησε με 3-1 και διατηρεί άθικτο το απόλυτο της.

Το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Eredivisie είναι ένα.

Η Αϊντχόφεν δεν σταματάει σε κανέναν και πουθενά και μετά την εκτός έδρας επικράτηση της με 3-1 επί της Φορτούνα Σιτάρντ για την 6η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, συνεχίζει να μετράει μόνο νίκες.

Η ομάδα του Πέτερ Μποσζ έκανε για άλλη μία φορά επίδειξη δύναμης, με τον Τίλμαν στο 16ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Ο νεαρός αμερικάνος βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας έκανε εύκολα το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Μπουλαούντε στο 32ο λεπτό. Ο Χαλίλοβιτς εκτέλεσε εξαιρετικά το κερδισμένο κόρνερ με τον 23χρονο Αργεντινό να σηκώνεται στον αέρα ψηλότερα απ’ όλους και με εντυπωσιακή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μέχρι το 68ο λεπτό, καθώς τότε ήταν που ο Τίλμαν πήρε και πάλι το… όπλο του και εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με απευθείας φάουλ έδωσε με μοναδικό τρόπο και πάλι το προβάδισμα στην Αϊντχόφεν.

Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν μία και καλή το τρίποντο, όταν ο Ντε Γιόνγκ μόλις τέσσερα λεπτά μετά, στο 72’ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας της Φορτούνας Σιτάρντ, καθώς ο τερματοφύλακας, Μπράντερχορστ , ήταν ήδη εξουδετερωμένος. Ο Ολλανδός φορ σκόραρε με άνεση το 3-1 σιγουρεύοντας σε μεγάλο βαθμό τη νίκη για την ομάδα του.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Καταιγιστική Άρσεναλ, διέλυσε τη Βίλα στο υποτιθεμένο ντέρμπι με 4-1 και έστειλε μήνυμα τίτλου, ξεφεύγοντας στο +5 πριν παίξει η Σίτι. Νέα γκέλα για τη Γιουνάιτεντ απέναντι στην… υποβιβασμένη Γουλβς!