Η ήττα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό, με τον Τσικίνιο να δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση.
Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Πορτογάλος μέσος των «ερυθρόλευκων» έδωσε το σύνθημα της ανάκαμψης, τονίζοντας ότι οι επιτυχίες θα έρθουν μέσα από τη σκληρή δουλειά.
«Ψηλά τα κεφάλια! Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας τόσα πράγματα να πετύχουμε μαζί! Σκληρή δουλειά ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες μέχρι το τέλος. Πάμε Ολυμπιάκαρα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Πραγματοποιώντας ένα κακό επιθετικά 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός λύγισε στο φινάλε με 80-72 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και πλέον καλείται την Πέμπτη (01/04) να κάνει το break και να κλειδώσει το Final 4!
Δύο στροφές απέμειναν για το φινάλε των πλέι οφ, η μάχη για τη 2η θέση καλά κρατεί και τα σενάρια παίρνουν φωτιά! Τι θα συμβεί στην τριπλή ισοβαθμία αλλά και στις απλές μεταξύ των τριών μονομάχων;
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής και τις νίκες του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα.
Οργή στην OPAP Arena! Ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γιάρεμτσουκ στο 74' για το 2-0 και αμέσως οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν συνθήματα κατά πάντων και ειδικά κατά του Μάριου Ηλιόπουλου!
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, είχε όμως αντίδραση, τακτική και τον Τάισον να οργιάζει έκανε ανατροπάρα (2-1)! Ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν, προηγήθηκε και τελείωσε με… μια ουσιαστικά τελική το ματς!
Πέρασε ξανά από την OPAP Arena ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 της ΑΕΚ, κόντρα στην οποία μετρούν πέντε νίκες σε έξι ματς στη φετινή σεζόν.