Μάμας Φιλίππου

Δεν μπορείς να παίρνεις μόνο νίκες, κάποτε θα ερχόταν η ήττα για την Ομόνοια και ήρθε απόψε απέναντι στην Ανόρθωση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Νταμπράουσκας μπήκε με όρεξη και πάθος στο παιχνίδι είχε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως δεν το πέτυχε καθώς βρήκε απέναντι της τον εξαιρετικό και απόψε Ζίφκοβιτς. Σαφώς, και η αποβολή του Στεπίνσκι διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο και για την έκβαση του αποτελέσματος. 

Αφού μετά οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού δεν έπιασαν υψηλά στάνταρτ και δεν κατάφεραν να απειλήσουν με ουσία την άμυνα της «Κυρίας».

Από το σημερινό παιχνίδι, καταγράφεται και η επιστροφή του Λοίζου Λοίζου στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό, δίνοντας επιπλέον λύσεις στα «φτερά». Από την άλλη, η αποβολή του Στεπίνσκι αφήνει μοναδική επιλογή για τη θέση του φορ, τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Πλέον οι πράσινοι αφήνουν πίσω τους την ήττα και επικεντρώνονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο ερχόμενο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ, όπου εκεί πρέπει να δείξουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάνει τα ΔΥΟ ντέρμπι ο Στεπίνσκι-ThemaSports
21/09 @ 22:20

Χάνει τα ΔΥΟ ντέρμπι ο Στεπίνσκι

Ο Στεπίνσκι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Επομένως, θα απουσιάζει από τα ντέρμπι με ΑΕΛ (εντός) και Άρη (εκτός).

ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ: «Η αντίδραση μας δεν ήταν αυτή που ήθελα»-ThemaSports
21/09 @ 21:30

ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ: «Η αντίδραση μας δεν ήταν αυτή που ήθελα»

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την ήττα από την Ανόρθωση με 1-0.

Κόκκινη μέσω VAR στον Στεπίνσκι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/09 @ 19:36

Κόκκινη μέσω VAR στον Στεπίνσκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 31' ένα πολύ σκληρό φάουλ του Στεπίνσκι πάνω στον Κίκο ο διαιτητής έδωσε κίτρινη στον Πολωνό. Ωστόσο τον κάλεσε στο on field review ο Θεουλή και ο Μενέλας Αντωνίου αφού είδε τη φάση απέβαλε τον Στεπίνσκι.

Επιστροφή Χάμπου στην ενδεκάδα-ThemaSports
21/09 @ 18:10

Επιστροφή Χάμπου στην ενδεκάδα

Μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας από τον Νταμπράουσκας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (19:00), σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ομόνοια: Πληροφορίες για την προσέλευση των οπαδών της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»-ThemaSports
21/09 @ 15:45

Ομόνοια: Πληροφορίες για την προσέλευση των οπαδών της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για το αποψινό (19:00) ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδοπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση:

Η αρχική ενδεκάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
21/09 @ 17:43

Η αρχική ενδεκάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, για το αποψινό (19:00) ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 4η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ