Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Super Sport, ο εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο επίκαιρο θέμα της βίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Έχουμε μέχρι στιγμής δει αρκετά παιχνίδια να διεξάγονται στην Ευρώπη και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα πέραν από το συγκεκριμένο παιχνίδι για το οποίο συζητάμε (σ.σ. Απόλλων – ΑΕΛ); Όχι. Αυτή η λογική “σκέφτομαι να τιμωρήσω τα πάντα για μία εξαίρεση” δεν μας βρίσκει κανέναν σύμφωνο. Αντί να βρούμε μια λογική προσέγγιση, λύση και αντιμετώπιση σε ένα πρόβλημα, κλείνουμε τα πάντα. Από την άλλη πρέπει να λειτουργήσουμε προληπτικά. Τα προληπτικά τα έχουμε επαναλάβει πάρα πολλές φορές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Για έναν νόμο που εφαρμόστηκε το 2018, συζητάμε σήμερα ότι έχουμε τρύπες. Το πιο τραγικό απ’ όλα από τα νέα νομοσχέδια, είναι ότι βλέπουμε… δέκα χιλιάδες παράθυρα. Θα πρέπει κάποια στιγμή κάποια τεχνοκρατική επιτροπή να κάτσει να δούμε τι εφαρμόστηκε, τι δεν εφαρμόστηκε, να διαπιστωθεί ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα με βάση το μέγεθος της Κύπρου. Να δει τι πέτυχε και τι όχι σε άλλες χώρες. Δεν είναι ευθύνη μόνο της Αστυνομίας. Χρειάζονται και καινοτόμες ενέργειες για να προστατευτεί το άθλημα ακόμη κι αν πρέπει να γίνουν τομές».
«Είμαστε όλοι μας πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αν πάρουμε πίσω το μυαλό μας και δούμε πόσες προσκλήσεις Άγγλων εμπειρογνωμόνων έγιναν για να έρθουν να εκπαιδεύσουν τους δικούς μας Αστυνομικούς, τους τεχνοκράτες και αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.
Πόσα συνέδρια και πόσες εξειδικεύσεις έγιναν, για να μπούμε στη λογική να δημιουργήσουμε έναν νόμο μέσα στα 25 αυτά χρόνια, τότε η κατάληξη μας αυτή τη στιγμή σε αυτή τη λογική που συζητάμε, συγγνώμη που θα το πω, αλλά θυμίζει ανέκδοτο. Πρέπει επιτέλους να βρούμε την εξίσωση με απλά μαθηματικά. Χρειάζονται καινοτόμες αποφάσεις για να προστατέψεις το άθλημα. Με τη φιλοσοφία ότι στοχεύουμε στο καλό του ποδοσφαίρου και όχι στο κλείσιμό του. Στο δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει στο γήπεδο και όχι να τον αποκλείσουμε».
Η σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιουκάστλ και η εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι ήταν τα σημαντικότερα αποτελέσματα της τρίτης μέρας στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, στην οποία οι Ελληνες παίκτες έμειναν αήττητοι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 22:43
Ο Μαξ Μάγιερ γιόρτασε τα 30α γενέθλια του με τούρτα στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ.
18/09 @ 13:38
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για το τουρνουά εις μνήμη του Γιώργου Πλατή
17/09 @ 13:40
Η τοποθέτηση της F8 Sports.
17/09 @ 12:40
Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε απαγορευτικά διατάγματα της Ομοσπονδίας κολύμβησης και των 7 ναυτικών ομίλων
17/09 @ 11:22
Σημαντική πρωτοβουλία από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και στήριξη προς τον Παγκύπριο σύνδεσμο ατόμων με αυτισμό
16/09 @ 14:25
Ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας:
BEST OF THEMASPORTS