Ανδρέας Σταύρου

Η Ομόνοια πραγματοποίησε το χειρότερο φετινό της ημίχρονο, αλλά είναι κάτι που λύνεται...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κόντρα στην ΑΕΚ, το «τριφύλλι» του Βάλντας Νταμπράουσκας είχε πολύ κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Το να μην κάνει τελική προσπάθεια μια ομάδα που εντυπωσίασε μέχρι τώρα στην επίθεση, έφερε κάποια μουρμουρητά, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας φανέρωσε ότι και η Ομόνοια θα έχει τις κακές της μέρες, αλλά την ίδια ώρα απέδειξε ότι στην Κυπριακή πραγματικότητα δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος για την κορυφή.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Λιθουανός τεχνικός ξέρει πως να βρει τις λύσεις και η ομάδα του να μην έχει ξανά τέτοια εικόνα.

Η ποιότητα υπάρχει, ο προπονητής είναι ικανός και ένα κακό βραδι δεν θα καθορίσει τη σεζόν. Σίγουρα η νίκη έφερε την ανάλυση του αγώνα με περισσότερη ηρεμία, αλλά και σε περίπτωση ήττας πάλι ηρεμία θα έπρεπε να επικρατήσει. 

Η εμφάνιση όμως θα φέρει σίγουρα δουλειά και βελτίωση, αλλά και πιο σωστή διαχείριση ενόψει του αυριανού (21/09, 19:00) ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 4η αγωνιστικη της Cyprus League by Stoiximan.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (20/09), με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές, τους Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδη, Ντιονκού, Κίτσο, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλή, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς και Αλιούμ.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασούρας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φαμπιάνο: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τα πόδια στο έδαφος και το βλέμμα στον στόχο - Πάντα είναι δύσκολα με Ανόρθωση»-ThemaSports
20/09 @ 21:06

Φαμπιάνο: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τα πόδια στο έδαφος και το βλέμμα στον στόχο - Πάντα είναι δύσκολα με Ανόρθωση»

Στην εκπομπή Match Preview του ΟΜΟΝΟΙΑ TV για το αυριανό (21/09, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση μίλησε Φαμπιάνο.

Η αποστολή του Νταμπράουσκας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση - Εκτός ο Μασούρας-ThemaSports
20/09 @ 20:52

Η αποστολή του Νταμπράουσκας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση - Εκτός ο Μασούρας

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (21/09, 19:00) ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ανακοινώνει την αποστολή. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασούρας.

Νταμπράουσκας: «Η φανέλα της Ανόρθωσης είναι βαριά, αλλά από εμάς εξαρτάται η νίκη»-ThemaSports
20/09 @ 20:36

Νταμπράουσκας: «Η φανέλα της Ανόρθωσης είναι βαριά, αλλά από εμάς εξαρτάται η νίκη»

Στην εκπομπή Match Preview του ΟΜΟΝΟΙΑ TV για το αυριανό (21/09, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ομόνοια: «Σκληρή δουλειά κάτω από τον ήλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/09 @ 18:51

Ομόνοια: «Σκληρή δουλειά κάτω από τον ήλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανάρτησε πλάνα από την προπόνηση της ομάδας με τη λεζάντα «Σκληρή δουλειά κάτω από τον ήλιο».

Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας: Ήττα με 0-3 από τους Σέρβους-ThemaSports
19/09 @ 20:54

Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας: Ήττα με 0-3 από τους Σέρβους

Η πετοσφαιρική Ομόνοια ηττήθηκε στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία» με 0-3 σετ από τον Ερυθρό Αστέρα στον πρώτο αγώνα για τον Α' Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οδεύει προς Ισραήλ ο Γιόβετιτς-ThemaSports
19/09 @ 17:55

Οδεύει προς Ισραήλ ο Γιόβετιτς

Σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα ο Στέφαν Γιόβετιτς για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ομόνοια αλλα και η Μακάμπι Χάιφα έχει ήδη θέσει τους όρους του προς τη Ισραηλινή ομάδα για την ενδεχόμενη συνεργασία τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ