Themasports teamΝίκη με ανατροπή για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 επί της Ελλάδας με 2-1 στο σημερινό φιλικό που έγινε στην Αθήνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Στο 45ο λεπτό ο Ανδρέας Αβραάμ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 47ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το 2-1 για την Εθνική μας.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μιχάλης Μάρκου χρησιμοποίησε τους Ανδρέου, Χριστοφή (46' Στ. Κωνσταντινίδης), Κίττου, Κίτσιο (60' Στυλιανού), Χρ. Κωνσταντινίδη, Γεωργίου (67' Προκοπίου), Μαυρουδή (60' Σάββα), Ορφανίδη (46' Θωμά), Μιχαήλ (46' Πέτρου), Χαραλάμπους, Αβραάμ (60' Κοντόπουλος).
Οι δύο ομάδες θα δώσουν νέο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.
Παρελθόν από την ΕΝΠ αποτελεί ο Πορτογάλος προπονητής, Κάρλος Φανγκουέιρο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί» στις 6 Οκτωβρίου, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να την βγάλει από τη δύσκολη θέση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/11 @ 10:11
Πορτογαλία και Νορβηγία έγιναν οι δύο τελευταίες χώρες που προκρίθηκαν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Δείτε τις υπόλοιπες 30 ομάδες που έχουν προκριθεί, καθώς επίσης και τον αριθμό των εισιτηρίων που παραμένουν ακόμα ανοιχτά.
17/11 @ 09:54
Απίθανη δήλωση από τον τεχνικό της εθνικής Νιγηρίας, Έρικ Σέκου Τσέλε, έπειτα τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
17/11 @ 09:18
Προστέθηκε στην κλήση του Άκη Μάντζιου για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία ο 21χρονος στόπερ του Εθνικού, Γεώργιος Νικόλας Αγγελόπουλος.
17/11 @ 09:06
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε τον λόγο που είχε διαμάχη με τον Τζανλούκα Μαντσίνι στην αναμέτρηση της Νορβηγίας με την Ιταλία (1-4).
17/11 @ 08:30
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε δύο στοιχειωμένα ρεκόρ με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Νορβηγίας στην Ιταλία.
17/11 @ 08:05
Το Κονγκό λύγισε τη Νιγηρία στα πέναλτι εξασφαλίοζοντας θέση στα inter-confederation playoffs και θα διεκδικήσει την πρώτη του συμμετοχή στο Μουντιάλ από το 1974.
BEST OF THEMASPORTS