Ταξίδι προέδρου Κυπριακής ομάδας στην Ιταλία - Πιθανή συνεργασία με Γιουβέντους
Διαβάστε την ανακοίνωση από τη Freedom24 Krasava ENY



Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για τον Χάρη Γεωργίου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «ΑΛΦΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», αναφέροντας τα εξής:
«Φεύγοντας από το γήπεδο, ο συνοδός μου και τα άλλα παιδιά που ήταν μαζί μου, με πήραν προς το αυτοκίνητο που έχει χώρο στάθμευσης αναπήρων. Όταν έφθασα στο αυτοκίνητο, είχε ήδη ξεκινήσει η πορεία του Αίαντα προς οπαδούς, μαζί με ουλαμό της Αστυνομίας. Λέω του γιου μου και των άλλων παιδιών που ήταν μαζί μου, επειδή είμαι δυσκίνητος και είναι δύσκολο να φυλάξω τα πράγματα μου γρήγορα, πάρτε με προς τον τοίχο του σχολείου, να μπούμε στη γωνιά και να μην δώσουμε αφορμή για το οτιδήποτε.
Ο Αίαντας μας κατάβρεξε με χημικό, γιατί δεν είναι απλώς νερό που ρίχνουν. Στην πορεία των αστυνομικών με έριξαν κάτω από το τροχοκάθισμα και με χτύπησαν με ασπίδα και με ρόπαλα. Ήταν βάναυση η βία τους σε ένα άτομο που καθόταν σε τροχοκάθισμα. Δεν άκουγαν τίποτα, ούτε καταλάβαιναν τι έκαναν. Ήμουν σε τροχοκάθισμα, δεν ήταν κάτι που δεν ήταν εμφανές. Οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Αίαντα χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, πράγμα απαράδεκτο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία αναμένεται να διερευνηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.