Μία ημέρα μετά την επιβλητική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του παιχνίδι του 4ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα 24ωρο μετά την επιβλητική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται εκ νέου στη μάχη αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του παιχνίδι του 4ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Το βράδυ της Κυριακής (15/09), οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής, επικρατώντας άνετα με σκορ 86-69 των Βαυαρών στο Κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», μπροστά σε χιλιάδες φίλους της ομάδας που έκαναν το γήπεδο της Λευκωσίας ένα μικρό… ΟΑΚΑ!
Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, το «τριφύλλι» ήταν 1-2 επίπεδα πιο πάνω από την αντίπαλό του, βρίσκοντας λύσεις από πολλούς παίκτες ελέω φυσικά και του γεμάτου ταλέντου ρόστερ σε όλες τις θέσεις.
Με σύμμαχο την άμυνά του, ο «Επτάστερος» έκανε πιο εύκολη τη ζωή του, μην επιτρέποντας ουσιαστικά ποτέ στην Μπάγερν να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς είχε το πάνω χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ονειρικό ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και στο τεχνικό τιμ του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος σέντερ, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, έχοντας 7/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/4 βολές σε περίπου 15 λεπτά συμμετοχής!
Διψήφιοι ήταν ακόμα οι Ναν (11π.), Γκριγκόνις (12π.), Λεσόρ (10π.) και Μήτογλου (10π.), ενώ, ο Τσεντί Οσμάν έμεινε στους 3 πόντους, δείχνοντας πως ακόμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.
Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, οι οποίοι και έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.
Στόχος απόψε της ομάδας δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα και την βελτίωση που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι και να κάνει το «4 στα 4» στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνα κόντρα σε Τσεντεβίτα Ολίμπια (81-76) και Αναντολού Εφές (83-72) για το «Cedevita Tournament» που έλαβε χώρα στη Σλοβενία.
Από την άλλη τώρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπέστη την ήττα με 107-95 από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του τουρνουά το περασμένο Σάββατο, βγάζοντας αρκετά προβλήματα στο κομμάτι της άμυνας.
Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα της ομάδας του Όντεντ Κάτας στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς, είχε προηγηθεί εκείνη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με σκορ 83-82, στη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη. Χωρίς σοβαρές απουσίες αναμένεται να παραταχθούν οι Ισραηλινοί στο αποψινό ματς.
Πηγή: sport-fm.gr
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 00:13
Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, η Χάποελ Τελ Αβίβ λύγισε με σκορ 89-88 την Παρί στο Παρίσι και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό!
18/10 @ 00:12
Η Παρτίζαν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Μπασκόνια, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-79, με τον Γουάσινγκτον να σκοράρει τα κρίσιμα καλάθια στο φινάλε!
17/10 @ 23:20
Μετά τη νίκη του επί της Εφές, ο Παναθηναϊκός έμεινε προσωρινά μόνος του στην κορυφή της Ευρωλίγκας, περιμένοντας να μάθει τον... συγκάτοικό του από το Παρί-Χάποελ.
17/10 @ 22:50
Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα επί της Εφές στην Πόλη και πήρε μία σπουδαία νίκη με σκορ 95-81, φεύγοντας με τεράστιο «διπλό» από μία πολύ δύσκολη έδρα!
17/10 @ 22:01
Μεγάλη ατυχία για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε κλαίγοντας από την αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό.
17/10 @ 14:47
Τι αναφέρει η τραυματιοφορές που καταγγέλλει επίθεση από τον Λούκα Βιλντόσα και τη σύζυγό του.
BEST OF THEMASPORTS