Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για να «δέσει» τον Λαμίν Γιαμάλ για... πάντα. Ή έστω για πολλά χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το Euro τις σπουδαίες εμφανίσεις.
Σε πέντε ματς της La Liga μετρά ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να σχεδιάζει ήδη πώς θα τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.
Ο 17χρονος εξτρέμ δεσμεύεται ως το 2026, αλλά πρόθεση των Καταλανών είναι να του κάνουν αρχικά μια τεράστια αύξηση στις αποδοχές του, που είναι αυτή τη στιγμή... μόλις 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Marca, το επόμενο καλοκαίρι, που ο Γιαμάλ θα γίνει 18 (13/7), αναμένεται να υπογράψει επέκταση ως το 2030.
Μάλιστα ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.
Άλλωστε ο νεαρός άσος προ ημερών δήλωσε πως θέλει να μείνει για πάντα στην «Μπάρτσα» και να γίνει θρύλος του κλαμπ.
Πηγή: sport-fm.gr
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
14/07 @ 21:01
Ο Άλβαρο Καρέρας αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Μπενφίκα και πρόσθεσε έναν ακόμη γηγενή παίκτη στο ρόστερ της.
14/07 @ 18:06
Ο Λαμίν Γιαμάλ πόσταρε στα social media ένα βίντεο από το πάρτι των 18ων γενεθλίων του, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
14/07 @ 17:13
Με το… τελικό 4-3 η Τσέλσι επικράτησε της Παρί και σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες στην κορυφαία 11άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
14/07 @ 14:55
Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μιλάνο και εντός των επόμενων ωρών θα έχει επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν
BEST OF THEMASPORTS