Δεν πήγε στο στούντιο ο Πέτρος Δημητρίου, αλλά μίλησε τηλεφωνικά στο podcast με τους Κώστα Κωνσταντίνου και Αργύρη Μαλαχία Χατζηαντρέου. Απέφυγε να τραβήξει παρά πολύ, το σχοινί της αντιπαράθεσης με την διοίκηση της Ανόρθωσης…
Δεν είπε κάτι πολύ καινούργιο, ύστερα από το μπαράζ παρεμβάσεων και δηλώσεων που έκανε την περασμένη εβδομάδα.
Άφησε να εννοηθεί, ότι δεν σκοπεύει να δώσει το παρών του στην γενική συνέλευση του σωματείου την προσεχή Πέμπτη (19/9).
Ξεκαθάρισε εκ νέου, ότι δεν υφίσταται η πρόταση των επενδυτών, τους οποίους είχαν προτείνει μαζί με τον δικηγόρο Θεόδουλο Παπαβασιλείου.
Μίλησε για θετικές προθέσεις του προέδρου Χρήστου Χατζηστεφάνου, αφήνοντας αιχμές ότι η στάση κάποιων άλλων, δεν άνοιξαν τον δρόμο για την είσοδο των Ρώσων επενδυτών.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται σε φιλικό αγώνα στις 19:00 στο στάδιο Αλφαμέγα την Εσθονία και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Μιλώντας στον Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ρωτήθηκε για τον Ιταλό μέσο της Αμμοχωστιανής ομάδας, Στέφανο Σένσι, για τον οποίο «έσταξε μέλι».
Ζορίστηκε στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Ανόρθωσης, σε τέτοιο βαθμό, που δημιούργησε αμφιβολίες για το αν μπορεί να οδηγήσει την «κυρία» σε... ασφαλή μονοπάτια και να την απομακρύνει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.