Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένο ενόψει της Καρμιώτισσας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Άχνας πήγε πολύ άσχημα και η ομάδα ενόψει Καρμιώτισσας πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη.
Οι πρωταθλητές παρουσίασαν αρκετές παθογένειες κόντρα στον Εθνικό κάτι που έφερε μεγάλο προβληματισμό, την ίδια ώρα που ο Χοσέ Ντομίνγκεζ αναφέρθηκε και σε θέματα φυσικής κατάστασης που υστερεί ομάδα.
Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις είπε ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά η ομάδα ενόψει της διακοπής ενώ έστειλε και το μήνυμα ότι οι παίκτες ήταν αρκετά θυμωμένος αλλά και πεισμωμένοι για το καλύτερο μετά την ήττα από τον Εθνικό.
Το επόμενο ματς είναι το Σάββατο κόντρα στην Καρμιώτισσας και το ΑΠΟΕΛ πρέπει να φανερώσει βελτίωση στο γήπεδο έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες που θα μεγαλώσουν τον προβληματισμό .
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 10:21
Η σύνδεση ανάμεσα σε Κώστας Σταφυλίδη και Πιέρο Σωτηρίου μέσα στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρώτα ματς του ΑΠΟΕΛ.
14/09 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί της ΕΝΠ.
14/09 @ 21:18
Μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ ο Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε στην CytaVision:
14/09 @ 20:48
Όπως και στο 25' ο ρεφ υπέδειξε έγκαιρα επιθετικό φάουλ.
14/09 @ 20:44
Ντεμπούταρε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Ελλαδίτης φορ.
14/09 @ 19:11
Προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ.
BEST OF THEMASPORTS