Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένο ενόψει της Καρμιώτισσας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Άχνας πήγε πολύ άσχημα και η ομάδα ενόψει Καρμιώτισσας πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη.
Οι πρωταθλητές παρουσίασαν αρκετές παθογένειες κόντρα στον Εθνικό κάτι που έφερε μεγάλο προβληματισμό, την ίδια ώρα που ο Χοσέ Ντομίνγκεζ αναφέρθηκε και σε θέματα φυσικής κατάστασης που υστερεί ομάδα.
Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις είπε ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά η ομάδα ενόψει της διακοπής ενώ έστειλε και το μήνυμα ότι οι παίκτες ήταν αρκετά θυμωμένος αλλά και πεισμωμένοι για το καλύτερο μετά την ήττα από τον Εθνικό.
Το επόμενο ματς είναι το Σάββατο κόντρα στην Καρμιώτισσας και το ΑΠΟΕΛ πρέπει να φανερώσει βελτίωση στο γήπεδο έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες που θα μεγαλώσουν τον προβληματισμό .
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα που διεξήχθη στην TSC Arena στη Σερβία ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πάφος FC, για τον Β' προκριματικό του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/07 @ 13:55
Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι ο αντίπαλος για το φιλικό άλλαξε
29/07 @ 13:21
O ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας, ενόψει της νέα σεζόν.
28/07 @ 17:59
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.
28/07 @ 10:37
Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την σκληρή δουλειά στη Σερβία. Χθες μάλιστα η ομάδα έπαιξε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι διάρκειας 60 λεπτών, το οποίο κέρδισε με 4-0, αλλά δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, αφού ήταν ουσιαστικά ένα... αγωνιστικό «ξεμούδιασμα» και τίποτα περισσότερο.
27/07 @ 21:00
Ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, με αντίπαλο την FK Tarkovo, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 4-0.
27/07 @ 12:21
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την αλλαγή του αντιπάλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι
BEST OF THEMASPORTS