Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις και των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα για τον Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον Σεπτέμβριο.
Δύο ποδοσφαιριστές μας, ο Γιώργος Μαλεκκίδης και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς, εκπροσώπησαν την Εθνική Ανδρών της Κύπρου στους αγώνες απέναντι στη Λιθουανία και το Κόσοβο, με τον Δημήτρη Δημητρίου να παραμένει στον πάγκο. Ο Χάμπος Κυριάκου, αν και κλήθηκε, τελικά δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού.
Ο Νεάρχος Ζήνωνος κλήθηκε από την Εθνική Ελπίδων και αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια απέναντι στη Σλοβενία και τη Λευκορωσία.
Τέλος, ο Σέσι Ντ’ Αλμέιδα συμμετείχε και στους δύο αγώνες της Εθνικής Μπενίν με αντίπαλους τη Νιγηρία και τη Λιβύη.
Συγχαίρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για τη συμμετοχή τους στις εθνικές τους ομάδες και τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
Κυριαρχεί στην επικαιρότητα και στην… πιάτσα των ποδοσφαιρόφιλων, η τελευταία εξέλιξη για Λοίζου. Ότι υπάρχει πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, από ομάδα του εξωτερικού, για τον 22χρονο διεθνή εξτρέμ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/09 @ 11:00
Ο Ζαχαρίας Άδωνη μένει στο ρόστερ του Απόλλωνα. Εκτός απρόοπτου θα «εξαντλήσει» το συμβόλαιο που έχει με τους κυανόλευκους της Λεμεσού, μέχρι τον Μάη του 2026.
06/09 @ 18:57
Προχώρησαν με την περίπτωση του Marcelino Carreazo στον Απόλλωνα.
04/09 @ 12:25
Βγήκε κι άλλο όνομα στη δημοσιότητα, ο οποίος φέρεται να είναι υποψήφιος για ένταξη στον Απόλλωνα. Πρόκειται για τον 25χρονο Κολομβιανό-Βενεζουελάνο Μαρσελίνιο Καρεάζο.
04/09 @ 10:00
Ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα για τον Νόβιτσα Εράκοβιτς της Ομόνοιας προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
04/09 @ 08:05
Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα, μετα τον «κάζο» του Απόλλωνα με την ομάδα Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα στο γήπεδο «Άλφαμέγα».
02/09 @ 16:05
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Δευτέρα και μίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
BEST OF THEMASPORTS