H 11άδα της Εθνικής
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κύπρος: Μολ, Καρώ, Γκόγκιτς, Κυπριανού, Φιλιώτης, Αρτυματάς, Κάστανος, Μαλεκκίδης, Ιωάννου, Πίττας, Τζιωνής.
Στον πάγκο οι Δημητρίου, Μιχαήλ, Κορέια, Κατσαντώνης, Λοϊζου, Κακουλλής, Χρυσοστόμου, Σπόλιαριτς, Ανδρέου, Παναγιώτου, Λαϊφης, Ηλία.
*1 αλλαγή σε σχέση με Λιθουανία: Μαλεκκίδης αντί του Ντανίλο Σπόλιαριτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
27/07 @ 22:39
Η Μπεθ Μίντ έπαθε… Άλβαρες, με την παίκτρια να γλιστρά την ώρα της εκτέλεσης πέναλτι, πραγματοποιώντας έτσι διπλή επαφή, με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη.
27/07 @ 22:00
«It’s coming home», με την Αγγλία να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη φορά, επικρατώντας στα πέναλτι με 3-1 της Ισπανίας στον τελικό του Euro γυναικών (1-1 κανονική διάρκεια).
25/07 @ 13:00
Με προπονητικό καμπ στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
BEST OF THEMASPORTS