Νέος πρόεδρος της ΚΟΧ ο Κωνσταντίνος Φιλάρετου

Νέος πρόεδρος της ΚΟΧ ο Κωνσταντίνος Φιλάρετου

Έγιναν οι εκλογές στην Κυπριακή Ομοσπονδία χειροσφαίρισης

Αναλυτικά:

Ο Κωνσταντίνος Φιλαρέτου είναι ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, διαδεχόμενος τον Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα ο οποίος αποχωρεί από την προεδρία μετά από 29 χρόνια προσφοράς στο άθλημα.

Ο Φιλάρετου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη Γενικoύ Γραμματέα στη Sabbianco Ανόρθωση. Στην ομιλία του, μετά την εκλογή του, ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΚΟΧ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, για το καλό του κυπριακού χάντμπολ.

Αρχικά, εξέφρασε ευχαριστίες σε όλους, είτε τον ψήφισαν είτε όχι, όπως και τον προκάτοχό του, κ. Χαράλαμπο Λόττα. «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Και αυτούς που με υποστήριξαν και αυτούς που δεν το έπραξαν. Ευχαριστώ ισότιμα. Ευχαριστούμε Στρατηγέ για τα πάρα πολλά χρόνια μαζί μας» είπε ανεβαίνοντας στο βήμα Tακτική Eκλογική Γενική Συνέλευση.

Ακολούθως, τόνισε ότι η εκλογή του στην προεδρία «δεν είναι νίκη του ενός, είναι νίκη όλων. Για το χάντμπολ, την επόμενη ημέρα. Δεν με απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο, πάντοτε σκέφτομαι συλλογικά». Καταλήγοντας, πρόσθεσε: «Να ξέρετε ότι η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλα τα σωματεία μαζί, και τα 20, χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η ανάδειξη του Κωνσταντίνου Φιλαρέτου στην προεδρία ήρθε μετά από την επικράτησή του στην εκλογική διαδικασία με ψήφους 12-8 έναντι του ανθυποψηφίου του, κ. Πάνου Αντωνίου. Σημειώνεται ότι η υποψηφιότητα που είχε καταθέσει ο κ. Χαράλαμπος Λόττας κρίθηκε εκπρόθεσμη από την Εφορευτική Επιτροπή κι έτσι δεν τέθηκε ενώπιον των μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Το νέο 21μελες Δ.Σ. της ΚΟΧ θα καταρτιστεί σε σώμα κατά την πρώτη του Συνεδρία.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!