Είναι τόσο… απίθανο, όσο ακούγεται, αλλά είναι πραγματικότητα! Ο βοηθός προπονητή της Στόκπορτ, Άντι Μάνγκαν, απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί οι μεταγραφές του καλοκαιριού στην Αγγλία να έχουν ολοκληρωθεί, όμως υπάρχει άλλη μία, που μπορεί να γίνει, και να αποτελέσει την κορυφαία στο «Νησί»!
Και θα καταλάβετε άμεσα τον λόγο! Συζητάμε για τον Άντι Μάνγκαν. Έναν 38άχρονο, πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε ως σέντερ φορ στις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου και ολοκλήρωσε την καριέρα του πριν από μία πενταετία, στην Άκρινγκτον.
Ο Μάνγκαν λοιπόν, σε ολόκληρο το 2024, εργάζεται ως βοηθός προπονητή στην Στόκπορτ της League One, έχοντας αποχωρήσει τον Νοέμβριο του 2023 από την Μπρίστολ Ρόβερς. Εκεί, είχε συνυπάρξει και με τον Τζο Μπάρτον, πριν την απόλυσή του!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Athletic», υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο Μάνγκαν να αφήσει το «Νησί», για χάρη της… Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, είναι αλήθεια! Τον κοιτάζει η «Βασίλισσα», εκτιμά τη δουλειά του ο Κάρλο Αντσελότι και θα ήθελε να τον δει στο τεχνικό τιμ των πρωταθλητών Ευρώπης και Ισπανίας. Απίστευτο…
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS