Αργεντινή: Δακρυσμένος στο «αντίο» του ο Ντι Μαρία - Το μήνυμα του Μέσι

Αργεντινή: Δακρυσμένος στο «αντίο» του ο Ντι Μαρία - Το μήνυμα του Μέσι

Συγκινητικές εικόνες από το Μονουμεντάλ πριν τη σέντρα στο Αργεντινή - Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχαιρέτησε τη φανέλα με το εθνόσημο και ξέσπασε σε λυγμούς.

Κεντρικό πρόσωπο στο Μονουμεντάλ ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Αργεντινής πριν από τη σέντρα κόντρα στη Χιλή. Ύστερα από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τους «αλμπισελέστε».

 

«Έχω πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να μιλήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι απλά ένας ακόμη οπαδός. Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω».

 

 

Ηχηρή απουσία της βραδιάς ο Λιονέλ Μέσι, ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν μπόρεσε να δώσει το παρών. «Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά για σένα. Σου εύχομαι να απολαύσετε αυτή τη βραδιά, με την οικογένειά σου, τους αγαπημένους σου. Το αξίζεις όλο αυτό για όσα μας χάρισες. Σε προσωπικό επίπεδο είπαμε ο ένας στον άλλον όλα όσα είχαμε να πούμε. Ήμασταν τυχεροί να μοιραστούμε μια χρονιά μαζί θα μου λείψεις πολύ», ήταν το μήνυμα του σούπερ σταρ της Αργεντινής.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!