Ανακοίνωσε την απόκτηση Αργεντινού αμυντικού χαφ η Πάφος FC!

Ανακοίνωσε την απόκτηση Αργεντινού αμυντικού χαφ η Πάφος FC!

Την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού αμυντικού μέσου, Ματέο Τανλόγκο ανακοίνωσε η Πάφος FC.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία με την Sporting CP για τον δανεισμό, με οψιόν αγοράς, του ποδοσφαιριστή Mateo Tanlongo.

Ο Mateo Tanlongo είναι 21 ετών (12/08/2003), αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κατάγεται από την Αργεντινή, την οποία έχει κιόλας εκπροσωπήσει 5 φορές αγωνιζόμενος με την ομάδα κάτω των 20.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Rosario Central, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε 36 επίσημες εμφανίσεις σε νεαρή ηλικία.

Το 2023 έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή στην Sporting CP με την οποία έχει 14 επίσημες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Δανία ως δανεικός με την FC Copenhagen και στην συνέχεια ως δανεικός με την Rio Ave.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 16.

Καλωσορίζουμε τον Mateo στη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!