Στο... ΚΟΚΚΙΝΟ η αγωνία των Μπεργκ, Ομονοιατών και Μάντζιου για Φαμπιάνο
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 28χρονος (04/01/1996) Μαγυάρος αποτελεί τον εκλεκτό των Παναγιώτη Γιάννου και Κρις Κόλμαν για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, με τη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη για να κλείσει το deal!
Την περσινή σεζόν ο Κέτσκες αγωνιζόταν στη Σέπσι, μετρώντας 26 συμμετοχές, ενώ έχει παίξει ήδη και τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα με τη Ρουμανική ομάδα, κάτι που δείχνει φυσικά ότι είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κρις Κόλμαν αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετράει και έξι συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών της Ουγγαρίας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΛΑΣΚ Αυστρίας, Λουγκάνο και Ούιπεστ.
Το 2015 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αταλάντα, όμως παραχωρήθηκε δανεικός και τις τρεις σεζόν.
Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ το βιογραφικό του.
Δείτε βίντεο με στιγμές από την καριέρα του - Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ