Σήμερα ξεκαθαρίζει το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Λιθουανία-Κύπρος - Ακατάλληλο το «Dariaus ir Girėno»

Σήμερα ξεκαθαρίζει το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Λιθουανία-Κύπρος - Ακατάλληλο το «Dariaus ir Girėno»

Σήμερα θα ληφθεί οριστική απόφαση για γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Λιθουανίας-Κύπρου για το Nations League που είναι για την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Χθες διαπιστώθηκε ότι το γήπεδο που είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας, το «Dariaus ir Girėno» στο Κάουνας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου.

Από πλευράς Λιθουανικής Ομοσπονδίας, προτάθηκε όπως ο αγώνας γίνει στο στάδιο της πόλης Marijampolė. Το στάδιο αυτό θα επισκεφτούν σήμερα το πρωί ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια και αρμόδιοι της ΚΟΠ.

Θα ακολουθήσουν νέες διαβουλεύσεις με τη Λιθουανική Ομοσπονδία και την UEFA για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Apollon Ladies – Άρης διεκδικούν το τρόπαιο στον 23ο τελικό

Apollon Ladies – Άρης διεκδικούν το τρόπαιο στον 23ο τελικό

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Γυναικών και το τρόπαιο στον 23ο τελικό της διοργάνωσης θα διεκδικήσουν οι ομάδες Apollon Ladies – Άρης Λεμεσού.