77 χρόνια Ομόνοια: Το γιόρτασαν με την ψυχή τους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Η Ομόνοια γιόρτασε τα 77 χρόνια ζωής στο οίκημα του σωματείου, εκεί όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος των πρασίνων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα συγκληθεί Εκλογική Γενική Συνέλευση και μέχρι τότε, το Δ.Σ. θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες του όπως προνοεί το καταστατικό.
Αναλυτικά:
«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, σε συνεδρία που έλαβε χώρα την 03/09/2024, αποφάσισε όπως υποβάλει σύσσωμο την παραίτηση του. Προς τούτο θα συγκληθεί Εκλογική Γενική Συνέλευση με βάση τις πρόνοιες του Καταστατικού του Συλλόγου.
Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο σε παραίτηση θα εκτεθούν αναλυτικά ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης.
Μέχρι την Εκλογική Συνέλευση, το Δ.Σ. θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες του όπως προνοεί το καταστατικό».