Γήπεδο κλείνει για δύο μέρες λόγω... μόλυνσης του χλοοτάπητα από σκουλήκι!

Γήπεδο κλείνει για δύο μέρες λόγω... μόλυνσης του χλοοτάπητα από σκουλήκι!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, το γήπεδο του Λεβαδειακού κλείνει λόγω μόλυνσης του χλοοτάπητα από σκουλήκι.

Πρόβλημα προέκυψε στο γήπεδο του Λεβαδειακού, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα μείνει κλειστό ως και σήμερα λόγω μόλυνσης του χλοοτάπητα από σκουλήκι.

Οι ιθύνοντες θα προβούν σε απεντόμωση και το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση και πάλι από την Τετάρτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης” θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ για όλους σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024.

Λόγω εκτεταμένης μόλυνσης του χλοοτάπητα στο σκουλήκι, προβαίνουμε σε έκτακτη διήμερη απεντόμωση η οποία λόγω των φαρμάκων καθιστά τη χρήση του γηπέδου επικίνδυνη.

Ζητάμε συγνώμη για τις δυσκολίες που θα προξενήσουμε στους αθλούμενους».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!