Επιστροφή στις νίκες για τη Στέαουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους

Επιστροφή στις νίκες για τη Στέαουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους

Η Στεάουα Βουκουρεστίου επικράτησε 2-0 της Αράντ, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα αλλά βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Επιστροφή στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις για τη Στεάουα Βουκουρεστίου!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, επικράτησε 2-0 με άνεση της Αράντ και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο κολλητές ήττες που είχε στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, έχει ακόμη δρόμο για να πλησιάσει την κορυφή, αφού βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ενγκεζανά στο 16ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στη Στεάουα, με τον Μπαλουτά στο 58’ να αστοχεί σε πέναλτι και να χάνει την ευκαιρία να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Ο ίδιος παίκτης πήρε τελικά το… αίμα του πίσω αφού στο 87ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 2-0.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί σε πονούν οι γάμπες σου μετά το τρέξιμο;

Γιατί σε πονούν οι γάμπες σου μετά το τρέξιμο;

Ένας πόνος στις γάμπες μετά το τρέξιμο είναι κάτι που έχουν βιώσει σχεδόν όλοι οι δρομείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι φυσιολογικός, όμως υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.