ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Αϊντχόφεν, συνέχισε με τριάρα για το 4/4! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Αϊντχόφεν, συνέχισε με τριάρα για το 4/4! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Σε υγιεινό... περίπατο μετέτρεψε η Αϊντχόφεν την αναμέτρηση τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, νικώντας με το άνετο 3-0, για το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα!

Με κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει στο φετινό πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν!

Επόμενο... θύμα της PSV ήταν οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς, τους οποίους συνέτριψε 3-0, φτάνοντας έτσι στο 4/4.

Χωρίς να συμπληρωθεί καν το πρώτο μισάωρο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμες ασίστ του Λουκ Ντε Γιονγκ, ωστόσο ο έμπειρος διεθνής επιθετικός αποχώρησε με τραυματισμό λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε η Αϊντχόφεν και στο δεύτερο μέρος, με τον Φέερμαν να διαμορφώνει από το 63’ το τελικό 3-0.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 30/8
Βάαλβαϊκ-Αλκμααρ 0-3

Σάββατο 31/8
Αλμερε Σίτι-Γκρόνινγκεν 1-1
Φορτούνα Σιτάρντ-Ναϊμέγκεν 0-3
Χέρενφεν-Μπρέντα 4-0
Βίλεμ-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-2

Κυριακή 1/9
Ουτρέχτη-Τβέντε 2-1

Τσβόλε-Χέρακλες 3-0

Φέγενορντ-Αγιαξ Αναβολή

Αϊντχόφεν-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 3-0
(11’ Τιλ, 27’ Λοσάνο, 63’ Φέερμαν)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Σίτι κόντρα στη Μπράιτον

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Σίτι κόντρα στη Μπράιτον

Η Σίτι υποδέχθηκε τη Μπράιτον για τον 4ο γύρο του League Cup, με τους Πολίτες να αφήνουν εκτός συνέχειας τους Γλάρους, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 .Η Ισόπαλη η κανονική διάρκεια 2-2.