Έφυγε… όρθια από το Μονακό η Λανς στο 94’!

Έφυγε… όρθια από το Μονακό η Λανς στο 94’!

Σώθηκε η Λανς! Αν και «φλέρταραν» πολύ έντονα με την πρώτη ήττα στη φετινή Ligue 1, οι «λανσουά» έφυγαν με τον βαθμό (1-1) από το Μονακό, χάρη σε του Φρανκόφσκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Λίγα 24ωρα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Conference League, η Λανς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχοντας δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και χαμένο τετ-α-τετ με τον Σοτοκά στο δεύτερο. Μάλιστα, στο 78ο λεπτό οι «λανσουά» πήραν το προβάδισμα με τον Λασκαρί, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς διαπιστώθηκε ότι έκανε χέρι πριν σκοράρει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Μονεγάσκοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στην αναμέτρηση, με κεφαλιά του Ζακάρια στο 84’. Ωστόσο, ο σκόρερ της ομάδας του Πριγκιπάτου από ωραίος έγινε… μοιραίος, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του σε σουτ στο 90+3’, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι μέσω του VAR. Ένα λεπτό αργότερα ο Φρανκόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με το αποτέλεσμα αυτό τόσο η Μονακό, όσο και η Λανς ανέβηκαν στους 7 βαθμούς.

Η 3η αγωνιστική:

Παρασκευή 30/8
Λιόν-Στρασμπούρ 4-3
(44’ Τολισό, 61’ Μέιτλαντ-Νάιλς, 65’, 72’ Ορμπάν-3’ Νανάσι, 48’ Αντρέι Σάντος, 58’ Εμεγκά)

Σάββατο 31/8
Μπρεστ-Σεντ Ετιέν 4-0
(10’ Καμαρά, 32’ πεν. Ντελ Καστίγιο, 77’ Αζόρκ, 84’ πεν. Λαλά)

Μονπελιέ-Ναντ 1-3
(30’ Άνταμς-24’ Αμπλίν, 45+7’ πεν. Σιμόν, 85’ Μοσταφά Μοχάμεντ)

Τουλούζ-Μαρσέιγ 1-3
(90’ Μπαμπικά-16’, 17’ Γκρίνγουντ, 52’ αυτ. Κρέσγουελ)

Κυριακή 1/9
Μονακό-Λανς 1-1
(84’ Ζακάρια-90+4’ πεν. Φρανκόφσκι)

Ανζέρ-Νις (18:00)
Χάβρη-Οσέρ
Ρεμς-Ρεν
Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.