Η ΕΝΠ στον πρώτο της επίσημο αγώνα δέχθηκε την ήττα με 1-0 από την Καρμιώτισσα και έδειξε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σαφώς, το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν καλό λόγω του χαμού του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Πολ Τζούλιους που επηρέασε την ομάδα. Ωστόσο, στο πρώτο της αγώνα απέδειξε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δέσει, καθώς σχεδόν όλη η εντεκάδα αποτελείτο από νέα μεταγραφικά αποκτήματα, συγκεκρίμενα οι οκτώ από τους έντεκα(!).
Επομένως, η διακοπή βολεύει την ομάδα του Παραλιμνιού καθώς δίνεται περισσότερος χρόνος στον Γκούτμαν και στους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για την 3η αγωνιστική η ΕΝΠ θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια 29Μ στην Περιστερώνα.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/05 @ 13:40
Η ΕΝΠ θα τιμήσει ένα δικό της παιδί, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου
27/05 @ 13:24
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Tύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας.
23/05 @ 13:30
Ανακοίνωση από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την Νέα επιτροπή ποδοσφαίρου
21/05 @ 11:42
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας
19/05 @ 14:38
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, ο οποίοπς ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε την πρώτη μεταγραφή των «βυσσινί» για τη νέα περίοδο!
12/05 @ 13:01
Ο εκ των αρχηγών της ΕΝΠ, Μιχάλης Χαραλάμπους, μίλησε στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου για την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.
BEST OF THEMASPORTS