Σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Αστέρα AKTOR που πήρε ένα βαθμό από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (1-1). Παίζοντας με 10 παίκτες από το 90΄εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης που πήρε ο Μάντζης, οι Αρκάδες άντεξαν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέρασαν 11 χρόνια από τότε που ο Αστέρας AKTOR έφερε ισοπαλία απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και μάλιστα με τελικό αποτέλεσμα 1-1, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τότε οι σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν ο Αγκάνθο για τον Άρη και ο Σέτι για τον Αστέρα. Εν έτη 2024, Μορόν και Ρεγκίς βρίσκουν δίχτυα αντίστοιχα για το 1-1.
Χωρίς πολλές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ.
Πρώτη απειλή του Αστέρα στο 16΄με σουτ του Καλτσά, που κατέληξε σε άουτ, ενώ ο Γκαρθία δοκίμασε το πόδι του, για τους γηπεδούχους στο 30΄, με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων να αποκρούει αποτελεσματικά, διατηρώντας το 0-0.
Λίγο πριν το ημίχρονο ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο, που εκτέλεσε ο Σίστο, χωρίς όμως να ανησυχεί τον Παπαδόπουλο.
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το 1-0 με τον Μορόν στο 63΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός απειλεί ξανά τους φιλοξενούμενους, αλλά το σκορ παραμένει.
Από τις καλύτερες στιγμές για τον Αστέρα ήρθε στο 66΄, όταν ο Καλτσάς πλάσαρε όμορφα αποφεύγοντας τον Κουέστα, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.
Στο 81΄ έρχεται η απάντηση του Αστέρα στο γκολ των γηπεδούχων, με τον Ρεγκίς για το 1-1, αφού έχει προηγηθεί δοκάρι του Μουνιόθ.
Η αναμέτρηση πήρε… φωτιά στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Μάντζης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες για τα εναπομείναντα λεπτά.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο (Μοντόγια 46΄), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου (Φετφατζίδης 95΄), Σιφουέντες, Μολό (Νταρίντα 74΄), Ντιαντί, Σίστο (Ζαμόρα 74΄), Μορόν
Αστέρας AKTOR (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ντελί, Καστάνιο, Χουχούμης, Καλτσάς (Ζούγλις 77΄), Γιαμπλόνσκι (Τσανδάρης 62΄), Μουνιόθ (Ρέντζιτς 87΄), Ρεγκίς, Άνταμ (Μάντζης 77΄), Μπαρτόλο (Παλάσιος 77΄)
www.bnsports.gr
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 13:31
Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον Παναθηναϊκό.
16/10 @ 15:42
Η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, επιμένει σε ρεπορτάζ της ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού ο Φράνκο Μπαλντίνι έχει αποφασίσει ότι ο 65χρονος (16/04/1960) Ισπανός προπονητής, κάτοχος του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005, είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πράσινο πάγκο!
16/10 @ 13:37
Silver χορηγός του μπασκετικού τμήματος της «Ένωσης» θα είναι η γνωστή εταιρεία.
16/10 @ 13:26
Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα με τον Ράφα Μπένίτεθ, τονίζοντας πως τα ρεπορτάζ απέχουν από την αλήθεια και ότι ο Χρήστος Κόντης είναι ο τεχνικός της ομάδας.
16/10 @ 09:44
Νέες δηλώσεις σχετικά με τον Ράζβαν Μάριν της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ρουμανίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο αλλά και στο τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
16/10 @ 08:25
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα και πήρε “πακέτο” από την Κηφισιά τους Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη. Δείτε το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Box2Box by Betsson.
BEST OF THEMASPORTS