Μετά τις Βαλένθια, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ράγιο Βαγιεκάνο, σειρά για τους Blaugrana είχε η Βαγιαδολίδ, όπως και την ίδια τύχη με τις προηγούμενες. Η ομάδα που πλέον προπονεί ο Χάνσι Φλικ επιβλήθηκε... μόνο με 7-0 καθώς είχε και 3 δοκάρια. Οι μοναδικοί που είναι «απόλυτοι» στην La Liga είναι οι Blaugrana, που είχαν απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια.
Αφού πρώτα ο Ντάνι Όλμο βρήκε το σίδερο για πρώτη φορά στο 4', ο Βραζιλιάνος στο 20' πήρε την μπαλιά του Κουμπάρσι και με τσίμπημα άνοιξε το σκορ για να κάνει τέσσερα λεπτά αργότερα το 2-0 ο Λεβαντόβσκι μετά την πάσα του Γιαμάλ. Στο 42' ο Όλμο είχε δεύτερο δοκάρι, όμως οι Καταλανοί σκόραραν ξανά πριν βγει το πρώτο μέρος με τρομερό τελείωμα του Κουντέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (3-0).
Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα δεν πήρε το πόδι από το γκάζι και έφτασε ήδη την επίθεσή της στα 13 γκολ. Στο 57' ήρθε το τρίτο δοκάρι με σουτ του Λεβαντόβσκι μετά από τακουνάκι του Γιαμάλ και στο 64' ο Πολωνός φορ ακούμπησε την μπάλα και εκείνη στρώθηκε σε κενό τέρμα στον Ραφίνια που είχε εύκολο έργο για το 4-0.
Τον δείκτη του σκορ στο 5-0 ανέβασε ο πρώην εξτρέμ της Λιντς με πλασέ σε τετ-α-τετ έπειτα από την ασίστ του Γιαμάλ πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, ενώ το 6-0 έγραψε ο Ντάνι Όλμο στο 82' με πλασέ στην απέναντι γωνία. Στο 87' ο Ραφίνια έδωσε και ασίστ στον Φεράν Τόρες που διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 7-0.
sdna.gr