Ταχύτερος όλων στα FP3 της Μόντσα ο Χάμιλτον! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ταχύτερος όλων στα FP3 της Μόντσα ο Χάμιλτον! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

O Λιούις Χάμιλτον είχε τον καλύτερο χρόνο στον τρίτο και τελευταίο γύρο των δοκιμαστικών στη Μόντσα, αφήνοντας πίσω του, τους Ράσελ και Λεκλέρ!

Μπήκε με το «δεξί» στη Μόντσα ο Λιούις Χάμιλτον!

Ο σπουδαίος Βρετανός πιλότος, ήταν εξαιρετικός στην θρυλική ιταλική πίστα και τερμάτισε πρώτος στη δεύτερη ημέρα του Grand Prix Ιταλίας για το FP3 πριν τον αγώνα της pole position!

Ο Χάμιλτον κατάφερε να είναι ταχύτερος κατά 0,093 του teammate του, Τζορτζ Ράσελ και να τερματίσει 1ος με χρόνο 1:20,117 με τη Mercedes-AMG, να κάνει το 1-2.

Στην τριάδα βρέθηκε και η Scuderia Ferrari, με τον Λεκλέρ να είναι μόλις ένα δέκατο μακριά από τον χρόνο του Χάμιλτον.

Στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, τερμάτισαν οι Πιάστρι και Νόρις με την McLaren.

Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε έκτος. Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για τις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!