Λεσοβόι: «Μου αρέσει όταν σκοράρω - Ζω στην καλύτερη πόλη στον κόσμο»

Λεσοβόι: «Μου αρέσει όταν σκοράρω - Ζω στην καλύτερη πόλη στον κόσμο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια Αραδίππου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ντανίλ Λεσοβόι.

Αναλυτικά:

«Όταν ξεκινούσε η σεζόν, είπαμε ότι θα πρέπει να κερδίζαμε τα πρώτα δύο παιχνίδια. Τα καταφέραμε και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για τα γκολ που πέτυχε στις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Σκόραρα και στις άλλες ομάδες που ήμουν και πάντα μου αρέσει όταν πετυχαίνω γκολ».

Για τις εντυπώσεις του για τη Λεμεσό: «Θαυμάσια, ζω στην καλύτερη πόλη στον κόσμο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Θρύλος ετών… 101

Ολυμπιακός: Θρύλος ετών… 101

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς συμπληρώνει 101 χρόνια ύπαρξης. Το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού που με τις αμέτρητες επιτυχίες σε όλα τα σπορ έχει μετατραπεί επάξια σε Θρύλος, συνεχίζοντας να χαρίζει χαρά στους εκατομμύρια φιλάθλους του.