Ηχηρή ατάκα για τον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΡΑΤΟ

Ηχηρή ατάκα για τον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΡΑΤΟ

Έσταξε μέλι για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Ζοσέ Ντομίνγκες στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τη Ρίγας τόνισε το πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και τους χαρακτήρισε ως πορτοκαλί στρατό.

Η σχετική αναφορά του:

«Μην ξεχνάμε και τον κόσμο μας, έχουμε τον πορτοκαλί στρατό, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, αν όχι οι καλύτεροι. Ο τρόπος που υπερασπίζονται την ομάδα ακόμα και όταν αυτή δεν είναι στα καλά της, η φωνή τους δεν σταματά ποτέ. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε ακόμα έναν έξτρα παίκτη για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί σίγουρα ο κόσμος μας δεν είναι εύκολος να νικηθεί. Να αφήσουν τις παραλίες και όποιες άλλες υποχρεώσεις, τους χρειαζόμαστε αύριο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τρελαίνει κόσμο η Χαλ του Τζολάκη, όρθια και στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, μεγάλο διπλό η Νότιγχαμ, άσφαιρη η Λίβερπουλ

Τρελαίνει κόσμο η Χαλ του Τζολάκη, όρθια και στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, μεγάλο διπλό η Νότιγχαμ, άσφαιρη η Λίβερπουλ

Η Χαλ συνέχισε την εντυπωσιακή παρουσία της στην Premier League, φεύγοντας με το 2-2 από την έδρα της Τσέλσι, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη βασικό και σταθερό κάτω από τα δοκάρια. Στο 0-0 έμεινε η Λίβερπουλ του βασικού Κώστα Τσιμίκα απέναντι στη Φούλαμ, σπουδαίο διπλό για τη Νότιγχαμ στην έδρα της Άστον Βίλα.