Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σβεν Γκόραν Έρικσον στα παιχνίδια του Champions League

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σβεν Γκόραν Έρικσον στα παιχνίδια του Champions League

Ο θρυλικός Σουηδός προπονητής, Σβεν Γκόραν Έρικσον, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι τη Δευτέρας (25/8), με την UEFA να τον τιμά κρατώντας ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια του Champions League.

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του θρυλικού Σβεν Γκόραν Έρικσον, κρατήθηκε στα παιχνίδια της φάσης των playoffs στα προκριματικά του Champions League.

Ο Σουηδός προπονητής έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/8) σε ηλικία 79 ετών και μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μετά από απόφαση της UEFA, πριν την έναρξη των αγώνων της Τρίτης (27/8) για το Champions League σε Κωνσταντινούπολη (Γαλατασαράι-Γιουνγκ Μπόις), Σάλτσμπουργκ (Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Κιέβου) και Πράγα (Σπάρτα Πράγας-Μάλμε), κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ μετά το πέρας της ο κόσμος που βρέθηκε και στα τρία γήπεδα, χειροκρότησε πολύ θερμά!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς

Την στιγμή που μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ από την αίθουσα όπου φιλοξενούνταν το δείπνο των ανταποκριτών, ύστερα από τους πυροβολισμούς κατέγραψε ο φακός.