Ο θρυλικός Σουηδός προπονητής, Σβεν Γκόραν Έρικσον, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι τη Δευτέρας (25/8), με την UEFA να τον τιμά κρατώντας ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια του Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του θρυλικού Σβεν Γκόραν Έρικσον, κρατήθηκε στα παιχνίδια της φάσης των playoffs στα προκριματικά του Champions League.
Ο Σουηδός προπονητής έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/8) σε ηλικία 79 ετών και μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Μετά από απόφαση της UEFA, πριν την έναρξη των αγώνων της Τρίτης (27/8) για το Champions League σε Κωνσταντινούπολη (Γαλατασαράι-Γιουνγκ Μπόις), Σάλτσμπουργκ (Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Κιέβου) και Πράγα (Σπάρτα Πράγας-Μάλμε), κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ μετά το πέρας της ο κόσμος που βρέθηκε και στα τρία γήπεδα, χειροκρότησε πολύ θερμά!
Πηγή: sport-fm.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:37
Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ιταλία και Βέλγιο συμπληρώθηκε το α' μέρος του παζλ της League Phase του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει και άλλους πιθανούς αντιπάλους.
25/05 @ 11:36
Κλειδώνουν σήμερα άλλα πέντε εισιτήρια για τη league phase του επόμενου Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει κι άλλους πιθανούς αντιπάλους.
08/05 @ 17:41
Είναι ν’ απορείς πού μπορεί να βρίσκει αυτή τη δύναμη, αλλά είναι και οι στιγμές που ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε πολύ να μην είναι απλά στο μυαλό του η μικρή Σάνα, αλλά να την είχε μαζί στο γήπεδο…
08/05 @ 16:00
Πικάρει... ό,τι κινείται. Και ειδικά για τους «εχθρούς» της Γιουνάιτεντ έχει πάντα έμπνευση. Κάπως έτσι η Άρσεναλ έδωσε άλλη μια αφορμή στον Πατρίς Εβρά ν’ ασχοληθεί μαζί της, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
08/05 @ 15:48
Υπερηφάνεια, αξιοπρόσεκτη πορεία, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Αποκλεισμός. Και αυτός ήρθε σε σημείο του Τσάμπιονς Λιγκ που υπενθύμισε σε όλους στην Άρσεναλ ότι την πιο κρίσιμη στιγμή, τα τελευταία χρόνια, το βήμα που χρειάζεται και κρίνεται απαραίτητο για ν’ αλλάξει η ιστορία της ομάδας, δεν γίνεται.
08/05 @ 11:40
Ο Λουίς Ενρίκε πέταξε την «μπηχτή» του όταν άκουσε από ρεπόρτερ να του υπενθυμίζει πως η Παρί φέτος έφτασε στον τελικό του Champions League με νίκες κόντρα σε όλες τις αγγλικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS