Κέρδισε εντυπώσεις ο Εθνικός του Μπαντία

Κέρδισε εντυπώσεις ο Εθνικός του Μπαντία

Μπορεί ο Εθνικός να μην έφυγε με βαθμολογικό κέρδος από το ΓΣΠ, ωστόσο στον πρώτο επίσημο αγώνα η προσφυγική ομάδα του Νταβίντ Μπαντία στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην πιο έτοιμη και πιο ποιοτική Ομόνοια.

Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν αυτός που έψαχνε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε το γκολ στο 32'. 

Ωστόσο, δεν τα παράτησε καθόλου η προσφυγική ομάδα και μπήκαν πιο ορεξάτοι στο β' μέρος είχαν καλές προυποθέσεις για να ισοφαρίσουν, πριν «καθαρίσει» το παιχνίδι ο Αλιούμ.

Με την καλύτερη στιγμή να έρχεται στο 59' με το δοκάρι του Μπονέτο και ακολούθως έσκασε στο έδαφος αλλά έγινε ο έλεγχος από το VAR, όπου θεώρησε ότι δεν πέρασε ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Πάντως αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις ο Εθνικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ιωάννου: «Και μετά την αποβολή δείξαμε ότι μπορούσαμε για την πρόκριση - Στόχος μας τώρα το πρωτάθλημα»

Ιωάννου: «Και μετά την αποβολή δείξαμε ότι μπορούσαμε για την πρόκριση - Στόχος μας τώρα το πρωτάθλημα»

Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Πέτρος Ιωάννου , μετά το τέλος του αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας, για τους «16» του Conference League.

BEST OF THEMASPORTS