Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας Αραδίππου, Ούγκο Μαρτίνς μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για τον βαθμό. Ξέραμε ότι η Ανόρθωση θα βάλει πολλούς παίκτες μπροστά για να πιέσει. Αυτό που προσπαθήσαμε στα πρώτα 20 λεπτά ήταν να χρησιμοποιήσουμε τον χώρο πίσω από την άμυνα για αντεπιθέσεις. Μετά το 20λεπτο αρχίσαμε να παίζουμε και να ελέγχουμε κάποιες στιγμές του αγώνα δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες».
«Υπάρχουν τρία αποτελέσματα, πήραμε την ισοπαλία που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι μετά από αυτό το παιχνίδι οι παίκτες μου θα πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους. Χρησιμοποιήσαμε 8 Κύπριους, τρεις νεαρούς από την Εθνική κάτω των 21 ετών. Δεν το κάναμε λόγω μπάτζετ αλλά επειδή πιστεύω πως μπορούν να ανταγωνιστούν τους υπόλοιπους και τους έχω εμπιστοσύνη.»
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/09 @ 21:55
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη στις 11:00 το πρωί.
07/09 @ 18:40
Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αμρ Ουάρντα με ανάρτηση τους εξέφρασαν την χαρά τους για την επιστροφή του Τιμούρ στον πάγκο της Ανόρθωσης.
07/09 @ 17:19
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ομάδας με μια πρόταση που αξίζει αναφορά.
07/09 @ 16:33
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση!
05/09 @ 20:34
Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στην Ανόρθωση μετά από τρία χρόνια
05/09 @ 15:29
Την δική της συγκινητική ιστορία μοιράστηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» η γιαγιά Φωτεινή, η γνωστή οπαδός της Ανόρθωσης που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων.
BEST OF THEMASPORTS