Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την RFS ο Μάριους Κόρμπου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα: «Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Προετοιμαστήκαμε καλά, όμως κάτι πήγε λάθος στο πρώτο ημίχρονο και λυπόμαστε γι’ αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ξυπνήσαμε και παίξαμε καλύτερα. Σκοράραμε και πιέσαμε για την ισοφάριση. Είχα και αυτή την ευκαιρία στο τέλος και σίγουρα απόψε δεν θα μπορώ να κοιμηθώ. Μπορούμε να καταφέρουμε και να πετύχουμε στο ΓΣΠ. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».
Για την θέση που τον βολεύει: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις μπροστά. Νιώθω καλά και ως αριστερό εξτρέμ κι ως δεκάρι. Όπου με βάλει ο προπονητής θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος και να βοηθώ».
Για την αναμέτρηση στο ΓΣΠ: «Φυσικά το πιστεύουμε, και είμαι 100% ότι αν όλοι το πιστέψουμε θα τα καταφέρουμε».
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 17:57
Ο Γιώργος Κούμας παραιτήθηκε και πλέον η ΚΟΠ εισέρχεται σε νέα εποχή.
03/06 @ 10:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Χρύσης Μιχαήλ. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Σατσιά.
02/06 @ 16:31
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Γενική Συνέλευση.
02/06 @ 15:10
Σύμφωνα με ανάρτηση στο X -Twitter του Ελλαδίτη δημοσιογράφου, Αντώνη Τσιράκη, υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σαλερνιτάνα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Παναγιώτη Καττιρτζή.
02/06 @ 10:24
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει μεταξύ άλλων, ότι οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς επενδυτές συνεχίζονται, αλλά και ότι ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετριδης, βρίσκεται στη Βραζιλία, όπου συνεχίζει επαφές με εταιρείες και οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.
01/06 @ 12:55
Ο Ματεο Σούσιτς αποχαιρέτησε το ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια
BEST OF THEMASPORTS