Οι πρεμιέρες του Μπεργκ

Οι πρεμιέρες του Μπεργκ

Ο Χενινγκ Μπεργκ είναι έτοιμος για την 5η του πρεμιέρα στο Κυπριακό πρωτάθλημα στον πάγκο Τρίτης ομάδας

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει γράψει την δική του ιστορία στο Κυπριακό πρωτάθλημα,  ιδίως στον πάγκο της Ομόνοιας και μετά τον ένα σχεδόν χρόνι παρουσίας του στην Πάφο την σεζόν 2022 - 2023, ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας. 

Κόντρα στον Απόλλωνα ο Νορβηγός τεχνικός θα πραγματοποιήσει την 5η του πρεμιέρα στο Κυπριακό πρωτάθλημα και το παρελθόν του σε Πάφο και Ομόνοια του έδωσε όλα τα αποτελέσματα. 

Συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της σεζόν 2019 - 2020 όταν ήταν στο πάγκο της Ομόνοιας κέρδισε με 2-0 την Δόξα ενώ στις επόμενες δύο σεζόν έφερε ισοπαλία με την Πάφο και έχασε από την ΑΕΚ.

Με την Πάφο τώρα όταν ήταν στον πάγκο,  το ξεκίνημα της σεζόν 22-23 έφερε ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ.

Για να δούμε πως θα ξεκινήσει την σεζόν με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κεντρικές Φυλακές: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τουλάχιστον τρεις συγκρατούμενοί του - Έτσι έγινε το φονικό

Κεντρικές Φυλακές: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τουλάχιστον τρεις συγκρατούμενοί του - Έτσι έγινε το φονικό

Συναγερμός σήμανε στις Κεντρικές Φυλακές, όπου κρατούμενος βρέθηκε νεκρός.