Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού από την κρητική ομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αλλάζει ομάδα, όχι όμως και κατηγορία ο Δημήτρης Πινακάς.
Ο 23χρονος επιθετικός που πέρσι αγωνίζονταν με τον Ολυμπιακό Β στο πρωτάθλημα της Super League 2 μετά τον υποβιβασμό των «ερυθρόλευκων», θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στα Χανιά, αφού δεν κατάφερε να στεριώσει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Για την απόκτηση του νεαρού άσου που πέρσι είχε 20 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων», από την κρητική ομάδα απομένουν τα τυπικά.
Στο παρελθόν ο Πινακάς εκτός από τον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσσού ως δανεικός από τους Πειραιώτες.
Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το «στρατόπεδο» της Ομόνοιας για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο, αφού ο Βραζιλιάνος πορτιέρο γλίτωσε τα χειρότερα...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/10 @ 07:57
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA.
29/09 @ 09:02
Ο Μουζακίτης βάζει σε σκέψεις τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ετοιμάζει το πλάνο του για το Champions League και το ντέρμπι με ΠΑΟΚ.
29/09 @ 08:11
Η σπουδαία και «ψυχοβγαλτική» νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, οι παρεμβάσεις του Χρήστου Κόντη και το... κουμπί που φαίνεται να γυρίζει, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.
28/09 @ 23:49
Έσπασε το μπλόκο και απέδρασε από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός! Με «χρυσό» σκόρερ τον Γερεμέγεφ στο 95' οι «πράσινοι» τούμπαραν τον Παναιτωλικό (1-2) και πέτυχαν την 1η νίκη τους στο πρωτάθλημα!
28/09 @ 11:15
Ο Χιμένεθ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Άγγελο Ευαγγέλου μετά το 1-1 του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο Βικελίδης.
27/09 @ 23:52
Ο Ολυμπιακός κατάφερε βγάζοντας αντίδραση στο φινάλε να ξεφύγει στο +3 από τους υπόλοιπους στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, μετά την πρώτη μέρα της 5ης αγωνιστικής. Στους 10β. ο Άρης.
BEST OF THEMASPORTS