Ενόψει του Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Γυναικών για τη σεζόν 2024-2025 θα υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον και από πλευράς Κύπριων φιλάθλων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία Κύπριων παικτριών σε ομάδες του πρωταθλήματος.
Η Χαρά Νεοφύτου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ προ μερικών ημερών εντάχθηκε στην ομάδα της η συμπαίκτρια της στην Εθνική Γυναικών Κύπρου, Ειρήνη Μιχαήλ.
Προ μερικών βδομάδων δύο άλλες Κύπριες παίκτριες, Άντρη Βιολάρη και Μαρία Παναγιώτου, ανακοινώθηκαν από την ΑΕΚ Αθηνών.
Βέβαια, στον Αστέρα Τρίπολης είναι η πρώην επιθετικός της Λευκοθέας Λατσιών, Ιφιγένεια Γεωργαντζή, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και η πρώην παίκτρια της Λακατάμιας FC, Δήμητρα Προξένου.
Έτσι, λοιπόν, οι αναμετρήσεις ΑΕΚ Αθηνών-Αστέρας Τρίπολης, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Αθηνών, θα έχουν το δικό τους Κυπριακό… αίμα, αλλά και γνώριμα πρόσωπα με πέρασμα από τα γήπεδα μας.
Πηγή: www.ginekio.com
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/10 @ 17:47
Μια ομάδα στην Ισπανία έχει... ανέβει επίπεδο με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως παρουσίασε η ίδια.
16/10 @ 14:28
Σε ρυθμούς 3ης αγωνιστικής μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών και οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.
13/10 @ 09:40
Με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18 Amazons.
13/10 @ 09:30
Με νίκες για τον Άρη και την Lakatamia FC συνεχίστηκε την Κυριακή (12/10) η δράση του Πρωταθλήματος Γυναικών.
11/10 @ 16:44
Η ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου της ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα, ανατρέποντας το σκορ απέναντι στον ΟΦΗ και πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με 2-1.
11/10 @ 16:14
Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών, έχοντας βαρύτατα παράπονα από τη διαιτησία.
BEST OF THEMASPORTS