Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον αδόκητο χαμό του Χάρη Πάστρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας.
Ο Πάστρας φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και να σκοτώθηκε ακαριαία με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.
Ο νεαρός αμυντικός είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος μάλιστα τόσο στην U17 όσο και στην U19, ενώ είχε μία συμμετοχή και με την Εθνική Ελλάδας U17.
Ακολούθησε η Μαρκό και πέρυσι έπαιξε με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στη Γ' Εθνική.
Πηγή: sdna.gr
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 23:59
Σε συμφωνία με τον Τίνο Καντεβέρε κατέληξε ο Άρης, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά μία ακόμη μεταγραφή, με την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού!
18/07 @ 23:46
Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ολίμπιου Μορουτσάν για την επόμενη τριετία.
18/07 @ 23:00
Την περίπτωση του 19χρονου εξτρέμ της Φλαμένγκο, Ματέους Γκονσάλβες, φαίνεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με βραζιλιάνικο Μέσο.
18/07 @ 15:33
Η «Θύρα 4» με ανακοίνωσή της, τοποθετήθηκε για το θέμα της νέας Τούμπας και των όσων έγιναν μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ τις προηγούμενες μέρες.
18/07 @ 13:14
Τις υπηρεσίες του Τάσου Δώνη στο πρώτο ματς με την Αράζ θα στερηθεί ο Άρης.
18/07 @ 10:44
Aυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό του Champions League και του Εuropa League.
BEST OF THEMASPORTS