O Κρέμντσικ και η κορδέλα…

O Κρέμντσικ και η κορδέλα…

Όταν αναρτήθηκε στα Σόσιαλ Μήντια η είδηση για πιθανή μετακόμιση του Κρέμντσικ στην ομάδα της πατρίδας του, Σλοβάτσκο, έγινε «πάρτι» στα σχόλια των οπαδών του Απόλλωνα.

Επειδή ο Τσέχος κυνηγός, δεν είχε ικανοποιητική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας, ουδείς λυπάται για το ότι «εγκαταλείπει»… άδοξα το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Αμέσως μετά την λήξη της σεζόν, ήταν πολλοί αυτοί που προέτρεπαν την διοίκηση να τον αποδεσμεύσει. Για οικονομικούς λόγους, η διοίκηση δεν μπήκε σ’ αυτή την διαδικασία.

Κάνοντας χιούμορ, μερικοί οπαδοί διαμήνυσαν στην διοίκηση να βάλει και κορδέλα, όταν θα στείλει το «πακέτο» με τον Κρέμντσικ στην μικρομεσαία ομάδα της Τσεχίας. Για τους διαχειριστές των κυανολεύκων, αυτό που προέχει είναι να μην χαλάσει η «δουλειά» για να γλιτώσουν κάποια λεφτά από το συμβόλαιο που έχει μέχρι τον Μάη του 2025.

*Aπο την Κ-19 της Σλοβάτσκο πέρασε πριν 11 χρόνια, ο Κύπριος επιθετικός Κρίστης Αντρέου, ο οποίος θήτευσε μεταξύ άλλων σε ΑΕΛ και Άρη. 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η καταστροφή πυρομαχικών στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, αλλά και για το ποιος έδωσε τη σχετική εντολή εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το πόρισμα του ερευνώντος αξιωματικού, ταξίαρχου Σάββα Στεφάνου, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.