Μάμας ΦιλίππουΒρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Αυγούστου και η μεταγραφική περιόδο ολοκληρώνεται σε τρεις βδομάδες αρκετές ομάδες ψάχνουν τις τελευταίες τους πινελιές για να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους ενόψεις της νέας σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάμε λοιπόν, να δούμε 12 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο ή την περσινή σεζόν έδειξαν καλά στοιχεία και παραμένουν ελεύθεροι.
Για τη θέση του τερματοφύλακα ελεύθεροι δύο επιλογές με εμπειρία είναι αυτές των Ιάγκο Ερερίν (ΑΕΚ) και Γιάννη Ανέστη (ΑΕΛ- Καρμιώτισσα).
Αρκετές επιλογές για τις ομάδες που ψάχνουν δεξιό μπακ καθώς χωρίς ομάδα είναι οι Τζόρταν Ικόκο (Πάφος FC), Άνταμ Μάθιους (Ομόνοια), Μηνάς Αντωνίου (Ανόρθωση) και Μούσα Ουαγκέ (Ανόρθωση).
Στον χώρο του κέντρου επιλογές με αρκετή εμπειρία που μπορούν να δώσουν βοήθειες στις πλείστες ομάδες του νησιού είναι οι Φουάντ Μπασιρού (Ομόνοια), Ουσεϊνού Τιουνέ (Ανόρθωση) αλλά και ο Τζόρτζ Μαρς (ΑΕΛ). Για επιθετικό χαφ ελεύθερος παραμένει ο Ίλιαν Ίλιεφ (Απόλλωνας).
Για την αιχμή του δόρατος αρκετά καλές επιλογές οι δύο πρώην Ανορθωσιάτες που έχουν συνολικά 25 γκολ, Σέργιο Καστέλ (16) και Σεκού Γκασαμά (9).
Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο OMONOIA TV και μίλησε για όλα τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις φορολογικές οφειλές των Σωματείων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 20:53
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Χαραλάμπους.
04/06 @ 20:53
Ο Κωνσταντίνος Παναγή άνοιξε το κεφάλαιο ενίσχυσης στην Ανόρθωσης κι έπονται οι επόμενοι.
03/06 @ 12:00
Ετοιμάζεται για Αντώνης Παπαδόπουλος ο Σεργίου
03/06 @ 11:54
Ο Κωνσταντίνος Παναγή υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση
02/06 @ 15:08
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την παραμονή του Κωστάκη Αρτυματά μέχρι το 2028, ανεβάζοντας ένα βίντεο.
02/06 @ 10:40
Παραμένει στην Ανόρθωση ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Κωστάκης Αρτυματάς!
BEST OF THEMASPORTS