ΝΑΝΟΥ: «Γνώριζα τον ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στο Champions League και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»
Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του σημερινού (17:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, παραχώρησε ο Νανού.


Ούτε στο τρίτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη ΤΣΣΚΑ 1948, η ομάδα του Καρσέδο κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και καλείται στη ρεβάνς την Πέμπτη (15/08, 20:00) στο στάδιο Αλφαμέγα, να ανατρέψει το σκορ για να βρεθεί στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ένα βήμα πριν τους ομίλους της διοργάνωσης.
Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα της Πάφου δεν ήταν αποτελεσματική και εν τέλει το πλήρωσε με νέα ήττα. Στον αγώνα της Πέμπτης πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να είναι αποτελεσματική, για να έρθει η πρόκριση απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν αποτελεί φόβητρο.
Αμφίβολος για τη ρεβάνς είναι ο Μελούσο, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα με το επικρατέστερο σενάριο ο Πηλέας να πάρει φανέλα βασικού.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις