Η 11άδα του Άρη για το φιλικό με την Πολισία Ζίτομιρ
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Λίγες ημέρες μετά από την είδηση που τάραξε τα νερά της VTB League, ο Αντρέι Βεντίστσεφ εξήγησε για ποιον λόγο ανέλαβε τον ρόλο του προπονητή στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Ο πρόεδρος της ομάδας που εδρεύει στο Κρασνοντάρ σόκαρε τους πάντες με την απόφασή του, ωστόσο το σκεπτικό του είναι ένα και πολύ ξεκάθαρο.
"Δεν υπάρχει κάποιος πιο ικανός, που να μπορεί να συνδυάσει τους δύο στόχους μας. Τις νίκες και τη δημιουργία μίας ομάδας που θα στηρίζεται σε Ρώσους παίκτες. Το πρώτο που πρέπει να κάνω, είναι να κρατήσω μία ισορροπία ανάμεσα σε ξένους και γηγενείς" ήταν η ατάκα του Βεντίστσεφ, που έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει την ομάδα του από τα τέλη Ιουλίου.
Στη Λοκομοτίβ μετακόμισε φέτος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Αντόνιους Κλίβελαντ, από την Πάρμα ο Μπι Τζέι Τζόνσον και από την Χαϊδελβέργη ο Αϊζέια Γουέιλι.
sport24.gr