Την απόκτηση του νεαρού Ελλαδίτη τερματοφύλακα, Αθανάσιου Παπαδούδη που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Β ανακοίνωσε η Πάφος FC.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπαδούδη.
Ο Αθανάσιος Παπαδούδης είναι 20 ετών (06/09/2003) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.
Προϊόν της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο Θάνος έχει εκπροσωπήσει όλες τις ομάδες νέων της Ελληνικής ομάδας σε διάφορες διοργανώσεις.
Τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο Αθανάσιος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Β του Ολυμπιακού με 42 συμμετοχές στη Super League 2, κρατώντας την εστία του ανέπαφη σε 17 αγώνες.
Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 99.
Καλωσορίζουμε τον Θάνο στη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 2η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/03 @ 12:45
Με ανάρτηση της στα social media η Πάφος FC, ενημερώνει ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της για το κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (02/04) με αντίπαλο τον Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα», εξαντλήθηκα σε λιγότερο από μισή ώρα!
30/03 @ 12:00
Η Πάφος επέστρεψε στις... «εργοστασιακές της ρυθμίσεις» στο ψεσινό ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια και πήρε αυτό που ήθελε πιο εύκολα απ' ότι ενδεχομένως να υπολόγιζε, αφού το «τριφύλλι» της «έβγαλε το λάδι» στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις τους σε Κύπρο και Ευρώπη!
30/03 @ 10:23
Μήνυμα με... νόημα από τον ποδοσφαιριστή της Πάφου, Μπρούνο Φελίπε, την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας του επί της Ομόνοιας με 3-1.
29/03 @ 22:09
Λατρεία για Μπρούνο κατά τη αποχώρηση του μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.
29/03 @ 21:51
Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Πάφου, Καρσέδο, μετά την νίκη απέναντι στην Ομόνοια
29/03 @ 21:38
Αποθέωση από του Παφίτες μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας τους απέναντι στην Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS