Mόνο μια κούρσα έγινε στα Kite τη Δευτέρα (05/8) η οποία δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Ντένις Ταραντίν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ήταν 16ος και έπεσε 10ος με 33β, από 9ος που ήταν την πρώτη ημέρα. Είναι προγραμματισμένες οκτώ κούρσες Τρίτη και Τετάρτη ενώ οι πρώτοι 10 θα διεκδικήσουν τα μετάλλια την Πέμπτη (08/8).
Για τον Ταραντίν είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν τουλάχιστον 12 κούρσες για να μπορεί να διαγράψει τις τρεις. Πιο εφικτός στόχος αυτή τη στιγμή μοιάζει η 4η θέση (ο 4ος έχει 21β) ώστε να τεθεί επικεφαλής σε έναν εκ των δύο ημιτελικών.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 2024-08-05
Έχασε μια θέση ο Ταραντίν, είναι δέκατος
Άλλες δέκα κούρσες είναι προγραμματισμένες για Τρίτη και Τετάρτη
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ : Παπαδάκης Μικαέλο (Διαπιστευμένος Δημοσιογράφος ΚΟΕ)
Στη 10η θέση βρίσκεται ο Ντένις Ταραντίν μετά από πέντε κούρσες που έγιναν στη Formula Kite. Τη Δευτέρα (05/8) έγινε μόνο μια κούρσα όπου ο Ντένις ήταν 16ος με αποτέλεσμα να χάσει μια θέση στη γενική κατάταξη. Για την Τρίτη και την Τετάρτη είναι προγραμματισμένες δέκα κούρσες – οπότε το μάξιμουμ που μπορούν να γίνουν είναι 15 από 16 που προγραμματίστηκαν. Για να γίνει μια κούρσα στο Kite πρέπει η ταχύτητα του ανέμου να υπερβαίνει τους έξι κόμβους κάτι που δεν έγινε τη Δευτέρα, αφού σε ορισμένα σημεία του στίβου δεν υπήρχε αέρας. Για την Τρίτη η πρόβλεψη δεν είναι καλή. Δείχνει υψηλή θερμοκρασία και χαμηλής έντασης άνεμο.
Για τον Ταραντίν είναι σημαντικό να γίνουν όσο πιο πολλές κούρσες και τουλάχιστον άλλες έξι ακόμα, ώστε να διαγράψει τα τρία χειρότερα του πλασαρίσματα. Ο ίδιος και ο προπονητής του δηλώνουν αισιόδοξοι ότι στην πρώτη τους παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην πρεμιέρα του Kite ως Ολυμπιακό αγώνισμα, θα μπορούσε να ανέβουν στο βάθρο.
Ο Ταραντίν, Νο3 στον κόσμο, έχει 33β όσους και ο Ελλαδίτης Μαραμενίδης που είναι 11ος. Οι τρεις πρώτοι είναι στους 11-12 βαθμούς. Πιο ρεαλιστικός στόχος για τον Ταραντίν μοιάζει η τέταρτη θέση (21β) που θα τον φέρει επικεφαλής του δεύτερου ημιτελικού. Για να γίνουν οι τελικοί την Πέμπτη (08/8) αρκεί να συμπληρωθεί μόνο μια κούρσα ακόμα τις επόμενες δύο ημέρες.
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο
Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, στον πλατινένιο Χορηγό
ΟΠΑΠ Κύπρου και τους επίσημους συνεργάτες Όμιλο Βιοϊατρική και Toyota, για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της, υπενθυμίζοντας ότι στο δρόμο προς το Παρίσι είμαστε όλοι #TeamCyprus.

Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/02 @ 10:06
Ο Τζόναθαν Τα αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο 29χρονος Γερμανός στόπερ της Λεβερκούζεν επέλεξε τους Καταλανούς για να συνεχίσει την καριέρα του.
09/12 @ 21:22
Δείτε όλες τις αναμετρήσεις που για τον β' γύρο του πρωταθλήματος και που θα καθορίσουν τα δεδομένα για τα δύο γκρουπ στα πλέι οφ.
23/12 @ 16:23
Τι έγινε στον α' γύρο...
05/11 @ 13:10
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώνει τα μέλη του ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου για να συζητηθούν αρκετά θέματα που αφορούν τους δύο συνδέσμους.
01/11 @ 22:13
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Ιμάν Κελίφ, συγκλόνισε την VOGUE καθώς μίλησε για τον τρόπο που έβγαζε λεφτά για να προπονηθεί.
24/10 @ 21:37
Η Μπόρατς επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 2η αγωνιστική της league phase του Conference League.
BEST OF THEMASPORTS