Οι διοργανωτές του US Open ανακοίνωσαν αύξηση 15% στη συνολική κατανομή επάθλων με το ποσό ρεκόρ των 75 εκατ. δολαρίων (68,6 εκατ. ευρώ).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το τουρνουά που διοργανώνεται από τις 26 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου θα είναι εκείνο με τα υψηλότερα έπαθλα στην ιστορία του τένις.
Οι νικητές του απλού ανδρών και γυναικών θα αποχωρήσουν με επιταγή 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων (3,29 εκατομμύρια ευρώ), ενώ οι συμμετέχοντες στον πρώτο γύρο θα λάβουν 100.000 δολάρια (91.480 ευρώ), αύξηση 72%.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τον τίτλο των ανδρών στη Νέα Υόρκη πέρυσι για τον 24ο τίτλο του Grand Slam, ενώ η Κοκο Γκοφ πανηγύρισε τον πρώτο της θρίαμβο.
sdna.gr
Η Αγγλία έγινε η πρώτη ομάδα από την ευρωπαϊκή ζώνη που εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της σε έναν όμιλο όπου κυριάρχησε απόλυτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/09 @ 15:15
Ο Λορέντζο Μουζέτι παραφέρθηκε και έσπευσε να τα... μαζέψει.
08/10 @ 15:50
Με διαφορά… στήθους η Οσεάν Ντοντάν έγραψε τη δική της ιστορία στο τένις, καθώς με έγινε η πρώτη που έκανε προσθετική και επέστρεψε στα κορτ με νέο στυλ!
14/09 @ 10:52
Μεγάλη νίκη ο Μέλιος Ευσταθίου, λύγισε με ανατροπή ο Στυλιανός Χριστοδούλου
13/09 @ 19:13
Το ερώτημα είναι... ένα! Είχε χωρίσει η Μπρουκς Νέιντερ με τον Γιανίκ Σίνερ όταν τα έφτιαξε με τον Κάρλος Αλκαράθ;
12/09 @ 14:08
Εθνικό Κέντρο Τένις : Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι δύο αγώνες (17.00)
08/09 @ 08:20
Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο νέος «βασιλιάς» του US Open, αφού νίκησε 3-2 σετ τον Γιανίκ Σίνερ στον τελικό του αμερικανικού Grαnd Slam και θα ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
BEST OF THEMASPORTS