Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ευρωπαικό παιχνίδι (25/7, 19.30) απέναντι στην Τορμπέντο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (25/07) αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Χαμάς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Εράκοβιτς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS