Aναχώρησε σήμερα το πρωί (σ.σ. στις 06:30) για τη Λιθουανία η αποστολή της Πάφος FC, ενόψει του αυριανού (25/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, για τον Β' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Κυπριακή ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη, για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο στάδιο «Αλφαμέγα».
Είναι το τρίτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία των Κυπελλούχων Κύπρου και θέλουν να... «σπάσουν το ρόδι» γράφοντας ιστορία, μετά τις δύο σερί ήττες και τον αποκλεισμό στον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Έλφσμποργκ.
Το κλίμα πάντως στην ομάδα είναι αισιόδοξο και αυτό φάνηκε και στα πρόσωπα παικτών και τεχνικού επιτελείου σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο. Άπαντες, φέρονται να έχουν μάθει από τα λάθη τους στα δύο παιχνίδια με τους Σουηδούς και είναι αποφασισμένοι αύριο για... «απαντήσεις» εντός γηπέδου.
Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Σεργίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 17:00
Ο φίλαθλος της Πάφου Μαρίνος έφυγε από την ζωή
30/05 @ 15:06
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζάιρο, τονίζοντας πως το κενό που αφήνει στην ομάδα είναι μεγάλο, όμως θα είναι και μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο για ένα μεγάλο συμβόλαιο.
30/05 @ 12:58
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ομάδα του.
29/05 @ 14:20
Σημαντική επίσκεψη έγινε στην Πάφο από τοCenter for Social Innovation και του University of Indianapolis
29/05 @ 14:04
Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει ότι η Πάφος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Σαρλια
28/05 @ 23:11
Δείτε την ανάρτηση από τον French Montana
BEST OF THEMASPORTS