Αναχώρησε για Λιθουανία η Πάφος FC για να βάλει τις βάσεις για την πρώτη πρόκριση στην ιστορία της

Αναχώρησε για Λιθουανία η Πάφος FC για να βάλει τις βάσεις για την πρώτη πρόκριση στην ιστορία της

Aναχώρησε σήμερα το πρωί (σ.σ. στις 06:30) για τη Λιθουανία η αποστολή της Πάφος FC, ενόψει του αυριανού (25/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, για τον Β' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Η Κυπριακή ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη, για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Είναι το τρίτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία των Κυπελλούχων Κύπρου και θέλουν να... «σπάσουν το ρόδι» γράφοντας ιστορία, μετά τις δύο σερί ήττες και τον αποκλεισμό στον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Έλφσμποργκ.

Το κλίμα πάντως στην ομάδα είναι αισιόδοξο και αυτό φάνηκε και στα πρόσωπα παικτών και τεχνικού επιτελείου σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο. Άπαντες, φέρονται να έχουν μάθει από τα λάθη τους στα δύο παιχνίδια με τους Σουηδούς και είναι αποφασισμένοι αύριο για... «απαντήσεις» εντός γηπέδου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τα συναισθήματα του μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω story στο instagram